Een retraite is een prachtige manier om jezelf op te kunnen laden  en jezelf aan te  kijken.

Loslaten is achterom kijken zonder spijt, vooruit kijken zonder verwachtingen en het leven ervaren in het hier en nu.

Onthaast Vertraag Ontzie Ontjaag Bevrijd de tijd van dwang en druk

De magie van Fontaines St Claire (Noord Frankijk) in veelvoud tijdens een retraite. Kom letterlijk en figuurlijk op adem in het verstilde dorp. Een week waarin adem, kou en warmte je zullen helpen om datgene wat jij op dat moment nodig hebt te vinden.

Laat je verwonderen door de kracht van het verbonden ademhalen die zorgt voor meer ruimte in je lijf. Je kunt je systeem ‘vrij ademen” van oude bagage die je niet meer nodig hebt en wordt extra effectief door de trauma release ervaring die je tevens in het weekend kan opdoen.

Mijmer tijdens een stilte wandeling en verstil tijdens een zachte yoga les. Warm je op in de sauna of start de dag met het dippen in De Bron.
Alle maaltijden worden zoals je gewend bent met alle liefde voor je gemaakt. Het overnachten kan in de verschillende accommodaties die Fontaines rijk is. 

Of je nou zoekt naar een koers of rust en ruimte, in een groep met maximaal 10 vrouwen zal je herkenning en erkenning vinden.

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden laat het ons weten via onderstaande knop.

Eerst volgende retraite 17 t/m 21 mei 2023
(Hemelvaart)

Locatie:              Fontaines St. Claire (400 km vanaf Utrecht)
Organisatoren:   Roos Vial
                             Dorine Amptmeijer (Toca Mana)

                             Roos Pieterse
                             (owner Fontaines)

Kosten:               €750,- (excl. overnachting)

Voor meer info over de accomodaties en het eten zie meer info op de site van Fontaines   Reviews retraite

Ademcoaching

Ademwerk is een prachtige tool om je hoofd op te ruimen zonder de juiste woorden ervoor nodig te hebben. Ademwerk geeft ruimte aan je fysieke gestel, onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen en opgeslagen herinneringen waardoor gedachten en emoties ruimte krijgen om te transformeren naar een niveau van rust.

Koude training

Door middel van kou je eigen immuunsysteem boosten en je krachtig en energiek voelen. Op een veilige manier de kou trotseren zodat je op een gezonde manier om kan gaan met stress

Intervisie

Intervisie betekent letterlijk het uitwisselen van visies/zichten. Een inspirerende methodiek voor mensen die met en van elkaar willen leren ter bevordering van deskundigheid.