Een retraite is een prachtige manier om jezelf op te kunnen laden  en jezelf aan te  kijken.

Loslaten is achterom kijken zonder spijt, vooruit kijken zonder verwachtingen en het leven ervaren in het hier en nu.

Onthaast Vertraag Ontzie Ontjaag Bevrijd de tijd van dwang en druk

 Daar waar het leven ons uitdaagt ligt de schat van rust in jezelf verborgen. De rust, de stilte, een innerlijk weten het is er altijd al voelt het soms zo ver weg.

Kom op ADEM
Het is tijd om even tot rust te komen, tot stilstand om naar binnen te keren.

In onze 5 daagse retraite in het kleine franse dorpje Fontaines st Claire creeren we een plek waar je vanuit stilstand weer op kan gaan staan.

De kracht van de adem zal je helpen om datgene wat zich aandient te dragen of wat je denkt nu nodig te hebben te vinden.
In de retraite maken we gebruik van bewust verbonden ademsessies die zorgen voor meer emotionele balans, mentale kracht en gezondheid. Het stelt je in staat om meer te kunnen leven in verbinding met jezelf en iedereen om je heen.

Het programma bestaat naast meerde ademsessies uit lichaamswerk, yoga, meditatie en een cacao ceremonie. Er is aandacht voor rituelen en stilte in een prachtige bosrijke omgeving.

Er is ruimte voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen.
Daarnaast is er de bijzondere gelegenheid om te ervaren wat koude therapie voor goeds kan betekenen voor je lijf in het natuurlijke bronwater wat het dorp rijk is en eventueel in een ijsbad.

Een retraite waar adem, kou, warmte, eenvoud, aandacht en ongelofelijk veel liefde voor eten op een bijzondere plek voor ongekende krachten zorgen.

Je duikt 5 dagen diep in jezelf krijgt inzicht in je patronen maar geniet bovenal van het cadeau dat je jezelf geeft om er helemaal voor jezelf te mogen zijn.

Overnachten kan op de verschillende plekken die Fontaines rijk is, die allemaal uitkomen op de binnentuin. Zo kan je bijvoorbeeld overnachten in de safaritent of op de prachtige zolder van pix place. Mocht de reis je weerhouden er zijn altijd mogelijkheden om met elkaar te reizen.

Je wordt volledig ontzorgt deze week op het gebied van puur en eerlijk eten. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

Wil je meer informatie?
Stuur ons dan gerust een berichtje dan ontvang je onze brochure

Wil je je aanmelden? 
Ook dat kan door een bericht te sturen dan ontvang je van ons een 
aanmeld link

Eerst volgende retraite  8 t/m 12 mei 2024
(Hemelvaart)

Locatie:              Fontaines St. Claire (400 km vanaf Utrecht)
Organisatoren:   Roos Mortel
                             Dorine Amptmeijer (Toca Mana)

                              Roos Pieterse  (owner Fontaines)

Kosten:               €750,- (excl. overnachting)
                             vanaf €8 p.p.p.n tot €61 p.p.p.n

Voor meer info over de accomodaties en het eten zie meer info op de site van FontainesReviews retraite

Ademcoaching

Ademwerk is een prachtige tool om je hoofd op te ruimen zonder de juiste woorden ervoor nodig te hebben. Ademwerk geeft ruimte aan je fysieke gestel, onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen en opgeslagen herinneringen waardoor gedachten en emoties ruimte krijgen om te transformeren naar een niveau van rust.

Koude training

Door middel van kou je eigen immuunsysteem boosten en je krachtig en energiek voelen. Op een veilige manier de kou trotseren zodat je op een gezonde manier om kan gaan met stress

Intervisie

Intervisie betekent letterlijk het uitwisselen van visies/zichten. Een inspirerende methodiek voor mensen die met en van elkaar willen leren ter bevordering van deskundigheid.