Je adem is het leven

Mijn verhaal

Mijn naam is Roos, een verbinder in hart en nieren. Zowel in mijn jarenlange werkervaring als psychiatrisch verpleegkundige als in mijn zelfontwikkeling ben ik altijd op zoek naar de verbinding. Toen ik drie jaar geleden in aanraking kwam met de kracht van de adem tijdens een online verbonden ademsessie werd ik omver geblazen door het effect.

Roos Puur is ruim 10 jaar geleden ontstaan toen ik mijn leefstijl aanpaste en aangemoedigd door mijn omgeving daarover begon te bloggen.
Het monde uit in coaching, catering en bracht mij op het pad van het ondernemerschap. Ik vaar altijd op waar ik energie van krijg dan ben ik op mijn puurst.

Het ademwerk houdt mij in balans en staande in de uitdagingen die ook mijn leven passeren. Het werken met de adem als coaching voelt voor mij als DE tool die ik nodig had om volledig in mijn potentieel te staan. 

Al mijn bagage neem ik mee in mijn coaching.

De liefde voor de kou vond ik in de bron van Fontaines St. Claire, de plek waar ik nu retraites geef. Altijd en overal zoek ik het koude water op voor het revitaliserende effect voor mijn lijf maar vooral voor mijn mentale weerbaarheid.

In mijn coaching kan ik mijn intuïtie, mijn empathie maar vooral mijn verbindingskracht kwijt. Je hoofd met je hart verbinden en de daadkracht vinden om weer volledig jezelf te mogen zijn. Ik heb het aan den lijve ondervonden en gun het iedereen.

Mijn opleidingen


Ademtherapeut – Adempro
Ademcoach – Adempro
   Allround adem en koudetrainer  – Koudeseminaar
Enneagram master – Corael Opleidingen
NLP Practitioner – Corael Opleidingen
Intervisor – Blankesteijn & Partners
HBO-V – Hogeschool Utrecht

Mijn missie

Leven vanuit je eigen essentie.

Wanneer we leren vertrouwen op onze eigen kracht maken we de beste keuzes voor onszelf.
Het accepteren van je leven zoals het tot nu toe was en bewust kiezen voor het leven wat voor je ligt zodat niets je meer belemmert om op dit moment te doen wat je zou willen doen.

Het kan echt anders!